Gibostad Beach Volley Weekend 2020

Søndag 12. juli ble det for første gang arrangert sandvolleyballturnering på Gibostad. Med to baner tilgjengelig tok vi i mot 8 herrelag og 6 mixlag. Værgudene var ikke helt på vår side og sørget underveis for kraftige regnskyll. Dette så ikke ut til å anfekte deltakerne i særlig grad. Både arrangør og deltakere var godt fornøyd med tiltaket og vi satser på at dette kan bli et årvisst arrangement de neste årene. Nedenfor finner du noen bilder fra arrangementet. Alle foto:: Brynjulf Edvardsen

Dagen startet med brukbart vær
Utpå dagen begynte det å regne
Spillerne måtte også stille som dommere og sekretariat
Initiativtaker Alexander Asbøl (til venstre) hadde bror Erlend som medarrangør.
Vinnere i herreklassen ble Elend Asbøl og Erlend Aulie
Vinnere i mixklassen ble Cesilie Josefsen og Cicilie Andersen