Åpning av kunstgressbanen

Banksjef Siri Lund og ordfører Tom Rune Eliseussen åpnet banen, (Foto: Brynjulf Edvardsen)

Lørdag 22. august ble vår nye kunstgressbane offisielt åpnet. Åpningen ble foretatt av banksjef i Sparebank1 Nord-Norge Siri Lund og ordfører i Senja kommune Tom Rune Eliseussen.

Vel 100 personer hadde funnet veien til Idrettsparken for å være med på denne begivenheten. Vi fikk mye godord både for den aktiviteten vi skaper i lokalsamfunnet og for byggingen av nytt anlegg. Også i fremtiden vil vi være en betydelig bidragsyter til aktivitet, trivsel og bolyst.

I åpningskampen møttes Gibostad IF G/J 10 år og IL Vårsol/IL Pioner G 10 år. Det var stor stas å spille på helt nytt kunstgress. Selv om vi inneværende år bare har et lag regner vil med at antall fotballag vil øke de neste årene. Gibostad har stor tilflytting av unge folk.

Det er TP Maskin på Finnsnes som har bygd anlegget. De har gjort et meget tilfredsstillende arbeid. Vi fikk mange gratulasjoner for nytt anlegg og mye positiv omtale for en flott dag i Idrettsparken..

Banksjef Siri Lund, prosjektleder Alf Tore Kristoffersen, leder Brynjulf Edvardsen og ordfører Tom Rune Eliseussen. (Foto: Oddny Asbøl)
Lagene som spilte åpningskampen sammen med sine trenere. (Foto: Brynjulf Edvardsen)
Vi har bygget en 9-er bane med spilleflate på 73 m x 50 m. Det er itillegg markert linjer for 7-er og 5-er bane. (Foto: Brynjulf Edvardsen)